Blog Fitnessmama.ro

Metode de slăbit la față. Alege să arăți ca o vedetă.

,,De ce mă îngraș la față?” ,,Metode de slăbit la față?” cam asta se întreabă fiecare a 3-a femeie. Ei bine, nu știu dacă ești informată dar, oricine adaugă ceva kilograme, automat adaugă și în zona feței. Acest lucru se observă de obicei la obraji și bărbie. Metode de slăbit la față, pe care să le numim ,,magice” nu prea există. La fel ca și pentru alte zone, este nevoie de ceva efort.

Te-ai săturat să privești în oglindă și să înțelegi că, din motiv că te-ai îngrășat la față arăți diferit? Te înțeleg perfect. Să nu uităm că sunt persoane pe care o față ceva mai grăsuță chiar le prind bine. Vorbesc acum despre cei care se simt deranjați. Voi încerca să vin cu niște soluții eficiente. Tot ce ai de făcut, este să te conduci după niște idei simple, să le pui în practică și să te bucuri de aspectul facial dorit.

Voiam să menționez că, probabil cunoști, fiecare este individual, are trăsături speciale și o frumusețe aparte. Nu uita că cel mai important este să îți valorifici corect frumusețea.

Exerciții faciale

Exercițiile faciale te pot salva de grăsimea acumulată în zona feței. Dacă exercițiile pentru corp sunt ceva mai dificile și des necesită ceva pregătire fizică, atunci cele pentru față sunt super ușoare. Uite aici câteva exemple:

1. Un exercițiu simplu de tot dar și distractiv. Ai văzut vreodată un copil care încearcă să mimeze răcnetul unui leu? Cam același lucru trebuie să faci și tu aproximativ de 20 ori în zi. Scoate limba afară și du bărbia în spate, imitând un leu. Ei bine, fă-o fără sunete, totuși ești o persoană matură și solidă. Doar nu vrei să-ți sperii vecinii, nu-i așa? Acest exercițiu are rolul de a-ți subția obrajii.

2. ,,Fața de pește” o mai ții minte? Strângi obrajii și ridici sprâncenele cât mai sus posibil. Menții poziția timp de 10 secunde. Repeți de 20 ori.

Oricât de ciudat nu ar părea, acestea chiar sunt exerciții faciale. Deci pune pe start copilul din tine și începe să-ți sculptezi fața.

Masajul facial

,,Cum pot slăbi la față?” – prin masaj facial. Dacă ai decis să alegi metoda masajului, să știi că vei avea parte de mai multe beneficii. Acesta ajută la accelerarea metabolismului dar și la întărirea mușchilor. Dacă doești, poți apela la un specialist, pentru a te simți ca o adevărată regină, la sigur mai ai parte și de o relaxare profundă. Dacă nu ai timp nimeni nu te oprește să te ocupi singură de asta.

Alege un ulei special sau cel mai bine, folosește ceva pentru tipul tău de ten. Încpe cu mișcări circulare din partea inferioară spre cea superioară. Dacă privești vri-un tutorial special, observi că des sunt folosite ciupiturile în zona bărbiei.

Alimentează-te corespunzător

Încearcă să eviți zahărul și dulciurile. Acestea provoacă umflarea feței. Consumă fructe și legume. Nu uita de fibre și ceriale. Apropo, hidratează-te la timp și corespunzător.

Acum că am adus câteva soluții, rămâne doar să te motivezi.

Și nu, nu am uitat de oamenii care fac parte din categoria opusă. De ce slăbești la față? Am mai vorbit despre faptul că fiecare metabolism este diferit. Poate metabolismul tău îți permite să scapi mai ușor de grăsimea din zona feței. Dacă dorești să te îngrași la față, poți consuma alimente cu mai mult amidon. Nu uita totuși să nu abuzezi.

Indiferent de ce problemă ai la nivel de corp, nu uita că ești specială și cu efort, poți să treci peste. Dacă ești în căutarea celei mai bune versiuni ale tale, vei găsi răspunsuri mereu aici. ,,Cum pot slăbi rapid? Ce să mănânc ca să nu mă îngraș?” sunt doar câteva din întrebările la care îți aducem cu drag soluția.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!