Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru brațe și piept

Dacă multe femei au probleme cu abdomenul sau picioarele, se pare că sunt și femeile din alt categorii. Ai simțit vreodată că nu ești mulțumită de propriile brațe sau de propriul piept? Dacă da, noi suntem aici pentru a-ți prezenta un top exerciții pentru brațe și piept.
În ce moment ajungi să înțelegi că nu îți plac brațele tale, ești în perioada când ajungi să porți rochii cu mâneca scurtă? Sau nu îți place pieptul tău în timp ce ești nevoită să porți un decolteu. Probleme de genul, apar la toate femeile. Până la urmă nu putem lupta cu timpul. Dar hey, putem lupta cu amprentele acestuia asupra corpului nostru.

Putem repara părți ale corpului nostru?
Da, absolut. Corpul nostru are putere de regenerare. Doar că timpul recuperării prin exerciții pentru brațe și piept, depinde de metabolism și modul de viață evident. Așa că, dacă ai vreo dorință legată de schimbare, începe acum.
Imaginează-ți că ești un copil care se dezvoltă pe zi ce trece. Dar cel mai important, ai răbdare. Se pare că cea mai mare rată de eșec a persoanelor care renunță este anume din cauza că nu au răbdare sau motivație.

Exerciții pentru brațe și piept femei

Top exerciții pentru brațe

1. Flotări

Flotările de fapt au doar beneficii. Dar evident că au un rol major în întărirea brațelor. Așa că ar fi bine să optei pentru flotări. Dacă nu ai destulă pregătire fizică pentru a le efectua, nu-i grav. Poți să le faci pe genunchi. Este o tehnică mult mai ușoară și pentru începători.

2. Flotări cu ajutorul unui scaun

Este destul de simplu. Te pui cu spatele la scaun. Palmele fixate pe acesta iar mâinile întinse. Picioarele trebuiesc întinse înainte, așa ca să simți presiunea pe brațe. Acum poți să flexezi brațele încât greutatea corpului să cadă pe ele și să îți ridici propriul corp.

3. Ridicarea brațelor cu greutăți

Este un exercițiu pe care îl practică absolut toți. Dar, dacă nu ai greutăți, nu renunța. Poți improviza destul de ușor. Greutățile improvizate sunt în vogă la maxim acum. Tot ce trebuie să faci este să ridici brațele lateral.

4. Antebrațul pe braț

Aceași chestie ca ridicarea brațelor cu greutăți doar că nu lateral ci în față.

5. Mișcarea circulară

Clasica tuturor exercițiilor. Însă are un plus major. Îți antrenează umerii într-un mod super fain. Deci, încearcă!

Acest top nu este cel mai complicat. Nu văd motiv să stai pe loc. Iar în tot acest timp eu îți las și ceva pentru piept.

Top exerciții pentru piept

1. Flotări clasice

Știu că le-am mai menționat însă nu sunt eficiente doar pentru brațe. Se pare că acestea întăresc la maxim mușchii pieptului. Așa că fără flotări ai ceva mai puține șanse să ajungi la un piept miraculos.

2.Exerciții cu gandere sau alte geutăți.
Stai in picioare cu picioarele depărtate. Ridică brațele paralel cu solul apoi antebrațele pe perpendicular. Încearcă să aingi diferite niveluri de dificultate conform nivelului de pregătire.

3. Exerciuțiu rugăciune

Tot ce trebuie să faci este să împreunezi mâinile în poziție de rugăciune. Apoi să le apeși una în alta, un fel de presiune. Această mișcare îți va întări mușchii pieptului.

Unde poți efectua exerciții pentru brațe și piept?

Acest complex de exerciții pentru pept și brațe, poate fi efectuat chiar la tine acasă. Ai nevoie doar de ceva timp, aproximativ 15 minute în zi și ceva greutăți improvizate. Nu uita că un piept perfect și niște brațe bine lucrate, nu se referă doar la bărbați. Cu fiecare ocazie când te vei uita în oglindă, vei deveni mândră de tine.

Îți las aici un video. Dacă ajungi la concluzia că ți-a fost folositor, nu ezita să le urmărești și pe celelalte.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie, să-l vadă și un prieten.