Fitnessmama.ro

Dietă cu 400 calorii pe zi! Ce poți mânca pentru a slăbi frumos!

Este posibil să consumi zilnic 400 de calorii și să slăbești frumos? Da, stai liniștită! Dieta cu 400 de calorii pe zi este o metodă de slăbire, care permite pierderea rapidă a kilogramelor. Dieta se bazează în principal pe reducerea caloriilor și a lipidelor. Acest tip de dietă se recomandă persoanelor care au abuzat o perioadă de mâncare, iar acum doresc să scadă rapid în kilograme. Dieta cu 400 calorii pe zi constă în împărțirea alimentelor în 3-4 mese. Vrei să afli ce trebuie să mănânci pentru a nu depăși această cantitate? Citește articolul!

Vreau să slăbesc rapid

În ce constă dieta cu 400 de calorii?

Într-o astfel de dietă este foarte ușor să păcălești creierul. Întrucât poți să-ți încarci farfuria cu multe produse slab calorice, dar totodată și să simți senzația de sațietate. Creierul uman nu conștientizează că farfuria conține doar 400 de calorii. 

Dieta cu 400 calorii nu este una drastică, nu este simțită senzația de foame, pentru că fiecare persoană își poate alege produsele după bunul plac. Nu este nevoie să mâncați doar mere sau morcovi o zi întreagă. Tot ce trebuie să faceți este să nu depășiți acest necesar de calorii, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Este recomandat ca într-o astfel de dietă să includeți grăsimi monosaturate. De exemplu, nuci, semințe, măsline sau avocado. Dieta ar trebui să includă carne slabă precum pui, curcan sau vițel. Desigur că aveți nevoie și de fructe și legume, însă ar fi mai bine să excludeți din alimentație strugurii și bananele.

broccoli

Opțiuni de meniuri cu 400 calorii

Mic dejun sănătos – ouă fierte cu brânză și o ceașcă de cafea

  • Conținutul de calorii al unui ou fiert de găină tare este de 160 kcal la 100 de grame de produs (greutatea unui ou de găină fiert tare este de 55-60).
  • Brânză – 1 felie (28g) – conținut de calorii în medie 101 kcal.
  • Conținutul caloric al cafelei cu lapte și zahăr este în medie de 58 kcal la 100 ml de băutură.

Piept de pui cu hrișcă și varză murată 

  • Conținutul caloric al pieptului de pui fiert este de 137 kcal la 100 de grame de produs.
  • 100 de grame de hrișcă gata gătit cu apă și fără ulei nu depășește 110 kcal.
  • Conținutul caloric al verzei murate este de 19 kcal la 100 de grame de produs.

Vițel fiert  cu broccoli și un măr

  • Conținutul caloric al vițelului fiert este de 131 kcal la 100 de grame de produs.
  • Conținutul de calorii al broccoli fiert este de 27 kcal la 100 de grame de produs.
  • Conținutul caloric al unui măr este de 46 kcal

În funcție de ce produse aveți, puteți crea cu ușurință un meniu. Puteți lua cu voi prânzurile simple la serviciu, așa puteți controla și mai mult ce mâncați într-o zi.

Dieta rapidă de slăbit

Importanța hidratării în dieta cu 400 calorii pe zi

Indiferent de ce dietă țineți la moment, nu trebuie să uitați să vă hidratați. Un corp deshidratat nu poate elimina deșeurile corporale prin urină și scaun. Apa contribuie la eliminarea toxinelor prin rinichi. Aceasta ajută la metabolizarea grăsimilor și a zaharurilor. 

Nu există dietă fără a consuma necesarul zilnic de apă. Dacă dorești să slăbești, nu uita să bei apă în cantități mici, pe toată durata zilei! 

Lasă un comentariu