Fitnessmama.ro

Dietă rapidă în 7 zile! Vezi ce trebuie să faci pentru a slăbi până la 10 kilograme

Este posibil să ții o dietă rapidă în 7 zile și să slăbești sănătos și frumos? Foarte multe femei din întreaga lume își pun această întrebare măcar o singură dată și caută un răspuns concret. Adevărul este că există numeroase diete care îți permit să slăbești în 7 zile, trebuie doar să o alegi pe cea care care ți se potrivește. În acest articol vei găsi astfel de diete, iar tu ai șansa să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai mult. Nu uita, la final avem o surpriză frumoasă pentru tine!

Dietele rapide de 7 zile  sunt folosite în mod activ de vedetele pop și de cinema. Acestea le permit să revină la forma pierdută într-o perioadă scurtă de timp și să strălucească așa cum își doresc.

Eficacitatea restricțiilor alimentare se datorează principiului autofagiei. Acestea activează procesele metabolice celulare și obligă organismul să primească energie din propriile rezerve, eliminând astfel depozitele de grăsime acumulate într-un timp scurt.

Exerciții ușoare pentru abdomen

Dieta indiană de 7 zile

Una dintre cele mai cunoscute diete rapide în 7 zile este cea indiană. Aceasta se bazează pe eliminarea totală din meniu a produselor din carne, pește și ouă. Dacă este ținută corect, atunci într-o săptămână este posibil să slăbiți până la 8 kilograme.

În această dietă nu trebuie să limitați cantitatea de produse consumate, ci doar alimentele pe care le consumați. Această dietă este pe placul multor persoane, pentru că nu vă privați de porțiile mari pe care erați obișnuiți să le consumați, ci doar le înlocuiți. Mai mult ca atât, dacă mâncați frecvent în porții mici, consumați multă apă, metabolismul va fi accelerat și veți slăbi rapid.

De asemenea, din dieta rapidă de 7 zile este important să fie exclus alcoolul și cafeaua. Unii specialiști recomandă să fie eliminate și sucurile de fructe, acestea fiind permise doar în ziua 7.

În dieta rapidă de 7 zile sunt importante prime 4 zile, care sunt și cele mai complicate din punct de vedere alimentar. Dar stai liniștită, dacă urmezi toți pașii, atunci o să vezi ce rezultat frumos vei obține.

Câte calorii trebuie să mănânci pe zi

Ce mâncăm în cele 7 zile? 

Prima zi – ziua fructelor 
În această zi este permis să consumați doar fructe în orice cantități vă doriți. Puteți consuma orice fruct vă doriți, cu excepția strugurilor, bananelor, lychee și mango. Este normal să mâncați de 20 de ori pe zi, dar nu uitați că doar fructe, nimic altceva!
Ziua 2 –  ziua legumelor
În această zi aveți voie să mâncați doar legume, dar să fie fierte sau crude. Puteți consuma de dimineață un cartof fiert cu unt și o ceașcă de ceai. Organismul va primi energie și carbohidrați pentru această zi și o să vă simțiți mai bine.
Ziua 3 – ziua fructelor și legumelor 
Aici facem o combinație între primele două zile. Mâncați fructe și legume și hidratati-vă organismul corespunzător. În ziua 3 puteți deja avea unele pofte, însă nu renunțați, rezultatele sunt cele mai importante.

Fructe care te ajută să slăbești rapid
Ziua 4 – banane și lapte 
Puteți consuma chiar și până la 6 banane și până la 4 pahare de lapte. Bananele vor fi ca sursă de potasiu și sodiu, așa că nu vă faceți griji, ele nu vor duce la îngrășare.
Ziua 5 – varză, roșii, germeni și brânză de vaci. 
În ziua 5 este permis să mâncați roșii, varză, germeni și brânză de vaci. Puteți prepara ceva gustos din aceste produse sau le puteți consuma separat.
Ziua 6- supe, varză, germeni și brânză de vaci
În această zi ar trebuie deja să simțiți schimbări pe corpul vostru. Consumați multă supă, varză, germeni ți brânză de vaci. Aceste produce vor oferi organismului multe vitamine și o să vă simțiți mult mai bine.
Ziua 7 – fructe, orez și legume
Este ultima zi din dieta rapidă de 7 zile și este și cea mai importantă. Mâncați fructe proaspete, o ceașcă de orez brun și multe legume. Nu uitați, apa este extrem de importantă în acest regim alimentar.

Dieta indiană de 7 zile este una extrem de eficientă și trebuie respectată corect dacă vă doriți un rezultat de durată. Atenție, după cele 7 zile este nevoie să reveniți treptat la obiceiurile alimentare. Nu forțați și nu consumați rapid unele produse de care vă este foarte poftă.

Dieta rapidă în 7 zile cu 7 cereale

Această dietă este un extrem de eficientă și constă în consumul unui anumit tip de cereale într-o zi. Dieta nu doar vă permite să vă curățați organismul, ci și vă oferă o nutrienți și vitamine de care aveți nevoie.  Dieta rapidă în 7 zile cu 7 cereale constă în consumul zilnic a unui singur tip de cereale, gătite într-un mod special. Astfel, puteți consuma: mei, grâu, ovaz, orez, orz, hrişcă, amestec din cereale.
Înainte de gătire, cerealele trebuie spălate bine (de 3-4 ori) și fierte în apă
În timpul dietei, puteți consuma și aceste produse: legume cu conținut scăzut de amidon (castraveți, roșii, varză, morcovi, sfeclă);
mere, pere, fructe de pădure; iaurt bio; brânză de vacă.

orez cu legume

Ce mâncăm în cele 7 zile?

Ziua 1. Terci de mei. La micul dejun și prânz puteți adăuga iaurt bio și fructe uscate
Ziua 2. Terci de grâu cu fructe. La prânz este acceptabilă o salată de castraveți și roșii cu ierburi și ulei vegetal
Ziua 3. Fulgi de ovăz cu nuci, fructe uscate și fructe de pădure.
Ziua 4. Terci de orez cu mere si pere. Puteți consuma și brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi.
Ziua 5. Terci de orz cu piure de morcovi. Salată de legume cu ridichi.
Ziua 6. Terci de hrișcă cu brânză de vaci, iaurt, pere coapte și mere
Ziua 7.
Mic dejun – Fulgi de ovăz cu fructe de pădure și nuci;
Masa de seara – Salată de legume cu hrișcă;
Masa de seara – Orez cu brânză de vaci și mere coapte.

Surpriză din partea Inei Kishlaru

Desigur că dieta rapidă de 7 zile este extrem de eficientă, însă dacă vă doriți un rezultat la bun, trebuie să faceți și puțină mișcare. Ți-am pregătit un test rapid, în urma acestuia vei afla ce tip de maraton ți se potrivește și vei primi GRATUIT 5 zile într-un Sprint care îți va schimba viața. Apasă pe butonul de mai jos și treci chiar acum testul ți primește supriza mult așteptată.

Apasă aici

Lasă un comentariu