Fitnessmama.ro

Obține silueta amazoanei cu antrenamente acasă în doar 21 de zile. Alege doar fitness online!

Obține forme apetisante grație unui instructor fitness online. Alege metodele de slăbire inovatoare!

Amazoanele erau renumite pentru puterile lor legendare și siluetele sculptate de-o frumusețe incredibilă. Aveau secretele lor de a cuceri partea bărbătească prin faptul cum arătau, secrete pe care le-am aflat și le-am implementat în exercițiile din noul Maraton. 

Maratonul ”Silueta Amazoanei” include un complex de exerciții de ardere a grăsimii și tonifiere a siluetei feminine, exact cum o pictează mama natură, adică nu doar va slăbi, dar și va obține acele forme apetisante.

Antrenamentele lucrează intensiv zonele problematice la majoritatea femeilor, acest tip volumetric ducând la epuizarea rezervelor energetice, ceea ce generează scăderea în greutate din contul stratului de grăsime și tonifierea corsetului muscular.

Silueta Amazoanei

Obține Silueta Amazoanei Grecești!

Per general, nu este posibil să acumulăm masă musculară și să slăbim în același timp, dar pe termen scurt, în cadrul acestor exerciții ”stresante” pentru organismul nostru, e un obiectiv pe cât se poate de posibil.

De ce? Epuizarea totală a resurselor energetice din organism va accelera metabolismul, din simplul motiv că organismului îi va trebui, în foarte scurt timp, o cantitate enormă de energie pentru a se restabili. Această restabilire nu se va produce din alimentație, fiindcă noi deja suntem la regim și ne alimentăm corect, ci se va produce din depozitul de grăsime. Chiar și în timpul somnului, ficatul va descompune acizii grași și, din contul acestei energii, va restabili ”traumatizările” pe care noi le obținem în timpul antrenamentelor.

Rezultatul te va uimi! În doar 21 de zile, corpul tău se va sculpta frumos, astfel redescoperind frumusețea siluetei de pe vremea amazoanelor grecești!

Acest maraton online este pentru tine, dacă:
  • vrei să obții forme apetisante
  • vrei să slăbești și să te tonifiezi 
  • ai nevoie să accelerezi metabolsimul
  • vrei să scapi de stratul adipos de sub piele
  • ai pierdut, undeva pe drum, motivația de a face sport
  • nu ai un sistem clar de antrenamente și nutriție pentru a obține rezultate
  • dorești să ai un posterior tonifiat și atrăgător
  • vrei antrenamentele să devină o obișnuință, ca ulterior să devină un mod de viață

Cum are loc procesul?

În fiecare zi, timp de 21 de zile, vei primi video care va conține:

antrenamente de 15-20 de minute
motivație de la Ina, pentru a te încărca cu energie pozitivă
sfaturi de regim alimentar de la nutriționistul proiectului

Antrenamentele le faci la orice oră, important e să le faci.

Trebuie doar să asculți atent și să îndeplinești exercițiile exact cum le face Ina!

La sfârșitul zilei, vei scrie un raport scurt. Acest obicei te va disciplina foarte mult. Nu vei putea să nu observi beneficiile sale. Zi de zi te vei fi mult mai energică, îți vei simți tot mai mult corpul și te vei îndrăgosti tot mai mult de noul aspect.

1+2+3 = forme apetisante, rezultat dorit și multă energie pozitivă!

Poți face antrenamentele fără echipament, dar dacă dorești un rezultat mult mai vizibil, vei avea nevoie de echipamentul sportiv minim: saltea, bandă elastică circulară, greutăți pentru picioare, gantere de 1-10 kg.

Nu e greu, dar nici ușor. E nevoie doar de disciplină și voință!

Întrebări frecvente

Sunt sigură că acest curs te va ajuta, îți va aduce beneficii atât asupra siluetei, cât și a sănătății.

Nu, acest curs nu este pentru diastază, vezi Maratonul Corp Sculptat.

Pentru abdomen plat ai nevoie doar de covoraș. Pentru cursul „fund bombat” recomandăm să cumperi un set minim care conține: covoraș, gantere până la 12 kg, bandă elastică și greutăți universale, pe care le va putea folosi și alți membri ai familiei tale 🙂 Însă te poți antrena și fără acest set.

Desigur, te poți antrena din orice colț al lumii.