Rezultatele fetelor din proiect sunt dovada eficienței programelor

Prin perseverență și disciplină, pot obține orice corp și forme își doresc

Vezi aici câteva recenzii cu fetele care au vrut să facă o schimbare și le-a reușit

Acum se bucură de rezultate uimitoare cu antrenamente de până la 20 de minute pe zi
-12 kg în doar 2 luni
No items found.
Gabriela Popa a slăbit 12 kg în doar 2 luni și nu are de gând să se oprească aici, fiindcă, consideră ea, a-ți iubi constant corpul este un stil de viață.
“Am mai multe perechi de blugi pe care nu-i mai puteam închide sub nicio formă. Am îmbrăcat o pereche de pantaloni înainte să încep programul și tare m-am ofticat că nu-mi veneau. La final când i-am îmbrăcat eram atât de fericită, m-am dus la soț repede să-i arăt că încap în blugi. Chiar te simți bine și mulțumită când vezi că o haină arată frumos pe tine.”
Vezi istoria Gabrielei
15 kg timp de aproape un an
No items found.
Diana Chiojdeanu a slăbit 15 kg timp de aproape un an, într-un ritm mai lent, dar spune că niciodată nu s-a simțit atât de bine.
Primul maraton pe care l-am ales, așa cum recomandă și Ina, era Recuperare după Naștere. După 3 săptămâni am slăbit cu 3 kilograme, rezultatele au început să se cunoască, am căpătat și mai multă încredere în mine și mi-am dat seama că am făcut cea mai bună alegere.
Vezi întreaga poveste a Danielei
10 kg în doar 2 luni după naștere
No items found.
Cristina a scăpat de 10 kg în doar 2 luni după naștere și spune că Fitness Mama i-a schimbat percepția asupra sportului și alimentației echilibrate, lucru ce i se părea greu.
Este important să fii ghidat. Cei care nu știu cum să facă acest lucru, este mai bine să apeleze la o echipă care știe ce să-ți ofere. Mi-a fost foarte ușor să urmez modul sănătos de viață. Îmi făceam griji că eu alăptam și cumva să nu dezechilibrez alimentația. Dar totul a fost minunat
Vezi întreaga poveste a Cristinei
Recenzii