Rezultatele fetelor din proiect sunt dovada eficienței programelor

Prin perseverență și disciplină, pot obține orice corp și forme își doresc

Vezi aici câteva recenzii cu fetele care au vrut să facă o schimbare și le-a reușit

Acum se bucură de rezultate uimitoare cu antrenamente de până la 20 de minute pe zi
12 kg în doar 3 luni
No items found.
Și-a dorit extrem de mult să slăbească și a depus tot efortul pentru acest lucru. Vorbim despre Laura Olah, o altă eroină a proiectului Fitness Mama care a slăbit cu 12 kg în doar 3 luni.
Mă simt la 40 mai bine decât la 20 de ani. “Ina îți dă așa o energie pozitivă. Chiar mă gândeam zilele astea că voiam să stau cu abdomenul relaxat și nu mai știu cum să fac asta. Pentru că mereu îl țin încordat. Cât de mult m-a schimbat Ina
Vezi istoria ei
6 kg în doar 1 lună
No items found.
A slăbit cu 6 kg și se simte foarte bine în pielea ei. Este vorba despre Iulia Porcescu, una dintre fetele din proiect care ne uimește cu perseverența ei.
Am început să mă iubesc mai mult, să mă privesc mai des în oglindă. Mă uit la mine când fac sport și îmi place ceea ce văd, mă energizează, îmi dă energie pozitivă și pot să fac mai multe lucruri într-o zi.
Vezi istoria ei completă
15 kg într-un timp record
No items found.
La 60 de ani, a slăbit cu 15 kg într-un timp record. Mărioara Fieraru este dovada vie că vârsta este doar o cifră când vine vorba de dorință și perseverență. Deși a pornit-o în scopul de a-și reface sănătatea, a ajuns să se uita la ea în oglindă ca în anii tinereții.
A fost cea mai bună decizie pe care am putut să o iau. Îmi aștept și croitoreasa să-mi refac câteva rochii pe care le-am cumpărat înainte de program. Fitness Mama este viața mea de acum și îi mulțumesc Inei până la infinit
Vezi povestea ei fascinantă
Recenzii